ÎNCHIS

Jedinstven koncept za
jedinstveno mjesto

Svaki čovijek se zavijetovao da jednog dana ostvari svoje snove i ostavi trag svog bistvovanja na zemlji.

Kada sam stigao ovde prije 7 godina u Crnu Goru i otkrio Skadarsko jezero, odmah sam znao da ću postići oba cilja.
Zaljubio sam se u Crnu Goru a posebno i jezero, gdje sam željeo da sagradim odgovoran i zahvalan projekt, na brdima ove jedistvene i ekskluzivne lokacije.
Crna Gora je načinila izvrstan i hrabar izbor za očuvanje prirode a ovaj projekat ima za cilj da bude jedan od najluksuznijih.

Skadarsko jezero nudi neusporediv uvid u Evropu, zahvaljujući svojim jedistvenim predjelima, flori, fauni i divljoj ljepoti koja je zaštićena u cijelosti.
Želio sam da najljepšu lokaciju unutar Nacionalnog parka odradi jedan od najvećih francuskih arhitekata, François Leclercq koji je iskoristio ceo svoj talent i svoje timove u ekološki prestižni lokalitet poštujući zateknutu prirodu.

Želio sam da sarađujem sa The Oberoi Luxury Resort and Spa, najluksuznijim lancem na svijetu, i sa građevinskom kompanijom Pizzarotti, kako bih pružio najbolje usluge.

Sve je, konačno, ispunjeno do danas da bi predstavili naš projekat i stoga da živim svoj san, i ostavim trag koji će biti sinonim sa čistotom, ljepotom i zadovoljstvom za dušu u tome da jezero ostane netaknuto.

Lionel SONIGO
Predsjednik Monténégro Resort Kompanije